Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1959-12-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag ska trivas.

Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av sågade trävaror, cellulosa- flis, sågspån, kutterspån och eventuellt övriga bränslen som man producerar, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-42152.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag är Andersson, Carl-Gustaf som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Carl-Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Bo Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Erland Lars-Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ing-Marie Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomén, Lars Olle Edvard som är född 1948 och har titeln RevisorPersson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Glimåkra Trävaruaffär Aktiebolag har 556070-3471 som sitt organisationsnummer.