Skagerholms Fabriks Aktiebolag

Skåne län

Information

Skagerholms Fabriks Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Skagerholms Fabriks Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skagerholms Fabriks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skagerholms Fabriks Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skagerholms Fabriks Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skagerholms Fabriks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Färeköp 1023, 280 63, Sibbhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-48189.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skagerholms Fabriks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skagerholms Fabriks Aktiebolag har idag 556078-9801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skagerholms Fabriks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med byggnadsmaterial, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Skagerholms Fabriks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skagerholm, Tord Peter Wilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Skagerholm, Hildur Margareta som är född 1922 och har titeln Suppleant, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .