Knislingeverken Industri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därtill hörande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knislingeverken Industri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Knislingeverken Industri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1961-08-10 så skapades Knislingeverken Industri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Knislingeverken Industri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Knislingeverken Industri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556079-4256 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är Knislingeverken Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Knislingeverken Industri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-60940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knislingeverken Industri Aktiebolag är Persson, Jonas Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Persson, Jonas Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Malte Birger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Paul Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .