Aktiebolaget Åkerigaraget

Skåne län

Information

Aktiebolaget Åkerigaraget hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Aktiebolaget Åkerigaraget finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Åkerigaraget tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Åkerigaraget har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Åkerigaraget har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Åkerigaraget så kan ni göra det genom att skicka er post till Hittarpsv. 3, 280 64, Glimåkra men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-42956.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Åkerigaraget Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Åkerigaraget har idag 556081-7149 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Karl Ingemar Henning -Wiberg, Rolf Steven är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Åkerigaraget

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva lokaluthyrning jämte idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Åkerigaraget så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Karl Ingemar Henning som är född 1933 och har titeln Extern VD, Wiberg, Rolf Steven som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Bert Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Marcus Steven Andreas som är född 1987 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.