Broby Gatsten Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Broby Gatsten Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Broby Gatsten Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Broby Gatsten Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Broby Gatsten Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-11-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Broby Gatsten Aktiebolag ska trivas.

Broby Gatsten Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och förädling av stenprodukter och försäljning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Broby Gatsten Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Broby Gatsten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Broby Gatsten Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-40651.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Broby Gatsten Aktiebolag är Malmberg, Mats Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Åsa Annelie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Broby Gatsten Aktiebolag har 556090-0663 som sitt organisationsnummer.