International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag

Skåne län

Information

International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag är ett företag som finns i Östra Göinge. I International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Arne Lennart som är född 1960 och har titeln VD, Håkansson, Arne Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hotston, Karen Jean som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, van Noorden, Jeroen Henricus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag på telefon 044-69500.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med smakämnen och likartade ämnen för livsmedelsbranschen samt konsulterande verksamhet inom ekonomiska områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

International Flavors & Fragrances I.F.F. (Norden) Aktiebolag har 556103-6533 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.