Aktiebolaget Solvändan

Skåne län

Information

556104-6516 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Solvändan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Solvändan är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Aktiebolaget Solvändan finns i.

Aktiebolaget Solvändan har varit registrerat sedan 1966-06-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Solvändan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

Aktiebolaget Solvändan är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Solvändan är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Solvändan så kan ni göra det på telefon genom 044-41100 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva psykologisk rådgivning och behandling, äga och förvalta, köpa och sälja fast och lös egendom, värdepapper och konst jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Solvändan och det är Nordenhake, Björn Erik Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenhake, Claes-Gustaf Bertil som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,