Göinge Stenförädling Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Göinge Stenförädling Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Göinge Stenförädling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Göinge Stenförädling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556117-5398.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0479-91100 alternativt besöka eller skicka post till Göinge Stenförädling Aktiebolag på följande adress Boalt 3122, 280 64, Glimåkra.

Göinge Stenförädling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Göinge Stenförädling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Torstensson, Tore Erland Rune som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Carlström, Ingegerd Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant . Naess, Eva Astrid Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av stenprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.