Broby Granit Aktiebolag

Skåne län

Information

Broby Granit Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Broby Granit Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Broby Granit Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Broby Granit Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Broby Granit Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Broby Granit Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Järnvägsg. 8, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-48820.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Broby Granit Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Broby Granit Aktiebolag har idag 556123-5473 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Broby Granit Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, import och export av och handel med artiklar inom stenbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

I Broby Granit Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordenhake, Björn Erik Johan som är född 1952 och har titeln VD, Nordenhake, Björn Erik Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenhake, Claes-Gustaf Bertil som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.