Glimåkra Flistransport Aktiebolag

Skåne län

Information

556132-2503 är organisationsnummer för verksamheten Glimåkra Flistransport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glimåkra Flistransport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Glimåkra Flistransport Aktiebolag finns i.

Glimåkra Flistransport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-01-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glimåkra Flistransport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Glimåkra Flistransport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glimåkra Flistransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glimåkra Flistransport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0479-91300 eller genom brev på följande adress:
Boalt, 280 64, Glimåkra

Bolaget skall bedriva transportrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glimåkra Flistransport Aktiebolag och det är Andersson, Harry Tony Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Pettersson, Doris Elisabeth som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,