Walk On Shoes AB

Skåne län

Information

Walk On Shoes AB är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Walk On Shoes AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Walk On Shoes AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Walk On Shoes AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-07-20. Men sedan 1971-01-01 så har Walk On Shoes AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Industrig. 2, 289 32, Knislinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Walk On Shoes AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-60435.

Östra Göinge arbetar för att bolag som Walk On Shoes AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Walk On Shoes AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av skor och kläder i detalj samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Walk On Shoes AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Walk On Shoes AB och det är följande personer, Ekelund Prytz, Anna Lena Annika som är född 1967 och har titeln VD, Ekelund Prytz, Anna Lena Annika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Lars Roger Ingvar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Walk On Shoes AB är 556149-0144.