Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Aspg. 32, 280 63, Sibbhult men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-48888.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag har idag 556165-1265 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med bildelar, biltillbehör och drivmedel, utföra bilreparationer, bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Göinge Lastvagnsservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bo Håkan Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Dennis Håkan som är född 1988 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .