GVS i Broby Aktiebolag

Skåne län

Information

GVS i Broby Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där GVS i Broby Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GVS i Broby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GVS i Broby Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GVS i Broby Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GVS i Broby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 3, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-40224.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GVS i Broby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GVS i Broby Aktiebolag har idag 556167-1412 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för GVS i Broby Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och installation av VVS-material jämte därmed förenlig verksamhet.

I GVS i Broby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Kjell Erik Pär som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Marie Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .