Östra Göinge Renhållningsaktiebolag

Skåne län

Information

556176-1775 är organisationsnummer för bolaget Östra Göinge Renhållningsaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östra Göinge Renhållningsaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Östra Göinge Renhållningsaktiebolag finns i.

Östra Göinge Renhållningsaktiebolag har varit registrerat sedan 1973-02-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östra Göinge Renhållningsaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Östra Göinge Renhållningsaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östra Göinge Renhållningsaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Alfredsson, Lars Roland -Göransson, Jan Uno Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Östra Göinge Renhållningsaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-267493 eller genom brev på följande adress:
Vankiva 9300, 281 95, Vankiva

Bolaget skall insamla, transporter och behandla avfall.

Det finns olika personer som har en koppling med Östra Göinge Renhållningsaktiebolag och det är Göransson, Jan Uno som är född 1941 och har titeln Extern VD, Alfredsson, Lars Roland som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Karl Gösta Herbert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Karl Eve Lennart som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Nils Arne som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Kenneth som är född 1944 och har titeln SuppleantMagnusson, Inga Anne-Christine som är född 1951 och har titeln Suppleant, Strand, Bo Jörgen Sigurd som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Ulla Gunilla som är född 1952 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorÖhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorLörup, Sten Yngve Christer som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorPettersson, Ulf Ragnar som är född 1937 och har titeln LekmannarevisorssuppleantSjunnesson, Sven Ragnar som är född 1936 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant