Uddarps Gård Aktiebolag

Skåne län

Information

556178-1344 är organisationsnummer för bolaget Uddarps Gård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uddarps Gård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Uddarps Gård Aktiebolag finns i.

Uddarps Gård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-03-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uddarps Gård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Uddarps Gård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Uddarps Gård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sigrid Margareta -Andersson, Sven Torgny -Persson, Nils Harald

Vill ni komma i kontakt med Uddarps Gård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-46860 eller genom brev på följande adress:
Uddarp Uddarps Gård 2014, 280 60, Broby

Bolaget skall bedriva jordbruks- och skogsrörelse på arrenderad mark, bedriva handel med jordbruksprodukter, produkter inom livsmedelsindustrin, uppfödning av djur för slakt, uppfödning och försäljning av fjäderfä samt ägg, bedriva kvarnrörelse, förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Uddarps Gård Aktiebolag och det är Persson, Nils Harald som är född 1931 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Sven Torgny som är född 1958 och har titeln VD, Andersson, Sven Torgny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sigrid Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantWahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,