Fondwell AB

Skåne län

Information

556184-6535 är organisationsnummer för bolaget Fondwell AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fondwell AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Fondwell AB finns i.

Fondwell AB har varit registrerat sedan 1973-10-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fondwell AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fondwell AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fondwell AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fondwell AB så kan ni göra det på telefon genom 044-40088 eller genom brev på följande adress:
Nöbbelöv, 280 60, Broby

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom sjukvård, arbetsmiljö och hälsovård, äga samt förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fondwell AB och det är Karlsson, Lars Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt Anne-Gerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindström, Georg Bilock som är född 1944 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,