L T Skor Aktiebolag

Skåne län

Information

L T Skor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som L T Skor Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

L T Skor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

L T Skor Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1977-10-11. Men sedan 1977-01-01 så har L T Skor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Industrig. 2, 289 32, Knislinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L T Skor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-60435.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter som L T Skor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L T Skor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall bestå av tillverkning och försäljning av skor, försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L T Skor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund Prytz, Anna Lena Annika -Ekelund, Lars Roger Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L T Skor Aktiebolag och det är följande personer, Ekelund, Lars Roger Ingvar som är född 1963 och har titeln VD, Ekelund, Lars Roger Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund Prytz, Anna Lena Annika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Kerstin Ellen Inga-May som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor.RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L T Skor Aktiebolag är 556195-6565.