Broby Färgland Aktiebolag

Skåne län

Information

Broby Färgland Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Broby Färgland Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Broby Färgland Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Broby Färgland Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Broby Färgland Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Broby Färgland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 8, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-47090.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Broby Färgland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Broby Färgland Aktiebolag har idag 556196-9733 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmberg, Inger Gunilla -Persson, Rolf Tommy är den som för stunden ansvarar för Broby Färgland Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med färger, kemikalier tapeter, mattor och sprängämnen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Broby Färgland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmberg, Inger Gunilla som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Rolf Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alsén, Lars Håkan Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .