Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri och fastighets- förvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1978-06-01 så skapades Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556197-1119 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-96078 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Karl Lindskogs Plåtslageri Aktiebolag är Svensson, Ulf Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Åke Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .