Sixten A. Svensson Aktiebolag

Skåne län

Information

Sixten A. Svensson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Sixten A. Svensson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sixten A. Svensson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sixten A. Svensson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-02-26. Men sedan 1979-01-01 så har Sixten A. Svensson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Osbyv, 280 64, Glimåkra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sixten A. Svensson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-43120.

Östra Göinge arbetar för att bolag som Sixten A. Svensson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sixten A. Svensson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med siloanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sixten A. Svensson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sixten A. Svensson Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Per Anders Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jonny Ingvald som är född 1958 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sixten A. Svensson Aktiebolag är 556199-3949.