Fröseke Marmor Aktiebolag

Skåne län

Information

Fröseke Marmor Aktiebolag är ett bolag som finns i Östra Göinge. I Fröseke Marmor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordenhake, Björn Erik Johan som är född 1952 och har titeln VD, Nordenhake, Björn Erik Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenhake, Leontine Maria Clara som är född 1983 och har titeln Suppleant, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fröseke Marmor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fröseke Marmor Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper, bedriva reparationsverksamhet inom fastighets- branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fröseke Marmor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fröseke Marmor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fröseke Marmor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fröseke Marmor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fröseke Marmor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fröseke Marmor Aktiebolag har 556202-8323 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.