Ammeraal Beltech Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Ammeraal Beltech Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ammeraal Beltech Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ammeraal Beltech Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ammeraal Beltech Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-04-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ammeraal Beltech Aktiebolag ska trivas.

Ammeraal Beltech Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av transportband och transmissionselement samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ammeraal Beltech Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Ammeraal Beltech Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Ammeraal Beltech Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-43015.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ammeraal Beltech Aktiebolag är Wardh, Lars Göran Thomas som är född 1951 och har titeln VD, Wardh, Lars Göran Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Koeman, Hans som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Paukkunen, Tarja Sinikka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ammeraal Beltech Aktiebolag har 556216-6636 som sitt organisationsnummer.