Tykabyggets Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

556217-8052 är organisationsnummer för bolaget Tykabyggets Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tykabyggets Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Tykabyggets Fastighets Aktiebolag finns i.

Tykabyggets Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-05-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tykabyggets Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tykabyggets Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tykabyggets Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Anna-Maria Cecilia -Karlsson, Kjell Enar Johan

Vill ni komma i kontakt med Tykabyggets Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-43334 eller genom brev på följande adress:
Kilinge, Pl 2035B, 280 64, Glimåkra

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tykabyggets Fastighets Aktiebolag och det är Karlsson, Anna-Maria Cecilia som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Enar Johan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor,