ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag

Skåne län

Information

556223-5191 är organisationsnummer för bolaget ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag finns i.

ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-12-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nordlander, Poul-Roger Michael

Vill ni komma i kontakt med ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-41930 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med utrustningar för materialhantering och därmed förenlig agenturverksamhet samt utveckling och tillverkning inom detta och närliggande områden.

Det finns olika personer som har en koppling med ViHab Vibrerande Hantering Aktiebolag och det är Nordlander, Poul-Roger Michael som är född 1968 och har titeln VD, Nordlander, Poul-Roger Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bert Allan Jonny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fägersson, Åke Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Frits Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Åke Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotTörnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,