Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag ska trivas.

Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva herrekipering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-40091.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Per Olof Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Monica Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Lundhs Eftr S Nilsson Aktiebolag har 556226-8317 som sitt organisationsnummer.