Aktiebolaget Broby Taxi

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Broby Taxi. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Broby Taxi tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Broby Taxi är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556227-5031.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-215150 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Broby Taxi på följande adress Ö. Järnvägsg., 280 60, Broby.

Aktiebolaget Broby Taxi är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Broby Taxi så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Karl Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Ekman, Carl Jerry Michael som är född 1983 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva beställningstrafik och paketkörning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.