Aktiebolaget Broby Släp & Service Center

Skåne län

Information

556248-4542 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Broby Släp & Service Center. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Broby Släp & Service Center är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Aktiebolaget Broby Släp & Service Center finns i.

Aktiebolaget Broby Släp & Service Center har varit registrerat sedan 1984-10-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Broby Släp & Service Center så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Aktiebolaget Broby Släp & Service Center är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Broby Släp & Service Center är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Lars Axel -Johansson, Hans Göran

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Broby Släp & Service Center så kan ni göra det på telefon genom 044-47150 eller genom brev på följande adress:
Köpmannag. 13, 280 60, Broby

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av släpvagnar och trädgårdsredskap samt idka bilverkstad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Broby Släp & Service Center och det är Axelsson, Lars Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Lars Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor