HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556249-5407.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag på följande adress .

HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HANSAVERKEHR Gunnar Johansson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Sven Otto som är född 1954 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom transport & spedition, förmedling av försäkringsprodukter, samt idka därmed förenliga verksamheter.