Presentshop Tusen Ting Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel i presentvarubranschen, handel med konfektionsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Presentshop Tusen Ting Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Presentshop Tusen Ting Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1985-07-31 så skapades Presentshop Tusen Ting Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556262-9021 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Presentshop Tusen Ting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Presentshop Tusen Ting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-60091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Presentshop Tusen Ting Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .