Skay Aktiebolag

Skåne län

Information

Skay Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Skay Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skay Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Skay Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skay Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig., 289 32, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-69190.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skay Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skay Aktiebolag har idag 556264-9060 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skay Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med fritidsprodukter, inredningsdetaljer, militärt överskott och därmed förenlig verksamhet.

I Skay Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Sven Gunnar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Erik Sven-Gunnar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .