A.P. Sten Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns A.P. Sten Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. A.P. Sten Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

A.P. Sten Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556275-3730.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-73250 alternativt besöka eller skicka post till A.P. Sten Sweden Aktiebolag på följande adress N. Bjärlövsv. 14, 291 95, Färlöv.

A.P. Sten Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I A.P. Sten Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Brynielsson, Anders Eric som är född 1940 och har titeln Suppleant . Nilsson, Bengt Inge Kenneth som är född 1942 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förädling och handel med sten samt idka därmed förenlig verksamhet.