Aktiebolaget Glimåkra Taxi

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Aktiebolaget Glimåkra Taxi är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Glimåkra Taxi är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Glimåkra Taxi är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Glimåkra Taxi är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Glimåkra Taxi ska trivas.

Aktiebolaget Glimåkra Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik för buss och taxi, bud- och pakettransporter, bedriva djuruppfödning samt bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Glimåkra Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget Glimåkra Taxi Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Glimåkra Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-42189.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Glimåkra Taxi är Ivarsson, Leif-Inge Assar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ulf Jonny Assar som är född 1985 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Glimåkra Taxi har 556293-8992 som sitt organisationsnummer.