Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkv. 18, 289 50, Hanaskog men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-63049.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag har idag 556295-8537 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Ulf Henrik Morgan -Henriksson, Ulf Jonas är den som för stunden ansvarar för Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Morgan Henrikssons Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henriksson, Ulf Henrik Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Ulf Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Berit Inga-Lill som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .