Fridolins Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fridolins Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Fridolins Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1987-04-22 så skapades Fridolins Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fridolins Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fridolins Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556296-5540 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Fridolins Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fridolins Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-40542 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fridolins Bygg Aktiebolag är Fridolin, Göran Axel Torgny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridolin, Karin Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .