Kristers Bro Protetik Aktiebolag

Skåne län

Information

Kristers Bro Protetik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Kristers Bro Protetik Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kristers Bro Protetik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kristers Bro Protetik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kristers Bro Protetik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kristers Bro Protetik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sigfrids v. 17, 289 31, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-61161.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kristers Bro Protetik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kristers Bro Protetik Aktiebolag har idag 556300-5486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kristers Bro Protetik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva dentallaboratorium samt bedriva handel och förvaltning av fast egendom och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kristers Bro Protetik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Divos, Krister Kalman som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson, Per Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Asplund, Lena Catharina som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .