Bengt-Olle Persson Produktioner AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Bengt-Olle Persson Produktioner AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt-Olle Persson Produktioner AB är ett av dem. Statusen för Bengt-Olle Persson Produktioner AB är att Bolaget är aktivt.

Bengt-Olle Persson Produktioner AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt-Olle Persson Produktioner AB ska trivas.

I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult och föreläsningsverksamhet inom området för socialt fältarbete, uthyrningsverksamhet inom turistnäringen samt anordnande av konferenser och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt-Olle Persson Produktioner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bengt-Olle Persson Produktioner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Bengt-Olle Persson Produktioner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-43191.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bengt-Olle Persson Produktioner AB är Persson, Bengt Olle Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Hultner, Lena Sigbritt M som är född 1956 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Bengt-Olle Persson Produktioner AB har 556306-4418 som sitt organisationsnummer.