Dagsbergs Gräv & Schakt AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Dagsbergs Gräv & Schakt AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dagsbergs Gräv & Schakt AB är ett av dem. Statusen för Dagsbergs Gräv & Schakt AB är att Bolaget är aktivt.

Dagsbergs Gräv & Schakt AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Dagsbergs Gräv & Schakt AB ska trivas.

Dagsbergs Gräv & Schakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad inom byggnads och anläggnings- branschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dagsbergs Gräv & Schakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Dagsbergs Gräv & Schakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Dagsbergs Gräv & Schakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-96030.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dagsbergs Gräv & Schakt AB är Dagsberg, Kaj Inge Eddy som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagsberg, Lena Malin Rosita som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Dagsbergs Gräv & Schakt AB har 556312-1812 som sitt organisationsnummer.