Fabriken 3 i Hässleholm AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värde- papper, djuruppfödning, äggproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fabriken 3 i Hässleholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Fabriken 3 i Hässleholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1988-08-05 så skapades Fabriken 3 i Hässleholm AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Fabriken 3 i Hässleholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556328-1087 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Fabriken 3 i Hässleholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fabriken 3 i Hässleholm AB så går det att nå dem via telefon på 044-60089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fabriken 3 i Hässleholm AB är Björnsson, Per Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson, Ing-Mari Alice som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .