Plåtmontering i Broby Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageri, fasadmontage, byggnadsarbete ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plåtmontering i Broby Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Plåtmontering i Broby Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1988-11-25 så skapades Plåtmontering i Broby Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Plåtmontering i Broby Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Plåtmontering i Broby Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556341-9380 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Plåtmontering i Broby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Plåtmontering i Broby Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-41890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plåtmontering i Broby Aktiebolag är Bertilsson, Lars Krister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Pia Inger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .