S N Ekiperings Aktiebolag

Skåne län

Information

S N Ekiperings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som S N Ekiperings Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S N Ekiperings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

S N Ekiperings Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-01-23. Men sedan 1989-01-01 så har S N Ekiperings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 5, 280 60, Broby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S N Ekiperings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Östra Göinge arbetar för att bolag som S N Ekiperings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S N Ekiperings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S N Ekiperings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S N Ekiperings Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Per Olof Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Monica Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S N Ekiperings Aktiebolag är 556349-5497.