GemaSoft Aktiebolag

Skåne län

Information

556358-1924 är organisationsnummer för bolaget GemaSoft Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GemaSoft Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som GemaSoft Aktiebolag finns i.

GemaSoft Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GemaSoft Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

GemaSoft Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GemaSoft Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GemaSoft Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-40010 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra administrativa ADB-tjänster, försäljning av hård- och mjukvaror inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GemaSoft Aktiebolag och det är Zetterberg, Rickard som är född 1969 och har titeln VD, Zetterberg, Rickard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Per Gunnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor