ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom miljövårdsprocesser och i samband därmed idka viss handel, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1989-06-15 så skapades ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556360-6382 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-46780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ENVISYS ENVIRONMENTAL SYSTEMS Aktiebolag är Hansson, Bengt Gösta som är född 1956 och har titeln VD, Hansson, Bengt Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Eva Susanne Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Per Åke Ingvar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.