Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag ska trivas.

Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-101505.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag är Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisor, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor, .

Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag har 556366-0009 som sitt organisationsnummer.