Tydesjö Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Tydesjö Förvaltnings AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Tydesjö Förvaltnings AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tydesjö Förvaltnings AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tydesjö Förvaltnings AB har haft sedan 1994-01-01. Tydesjö Förvaltnings AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tydesjö Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelv. 3, 289 32, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-61850.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tydesjö Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Tydesjö Förvaltnings AB har idag 556369-4826 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tydesjö Förvaltnings AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter, förvaltning av värdepapper, konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen och därmedförenlig verksamhet.

I Tydesjö Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .