Tanirac AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Tanirac AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tanirac AB är ett av dem. Statusen för Tanirac AB är att Bolaget är aktivt.

Tanirac AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tanirac AB ska trivas.

Tanirac AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva busstrafik och leasingverksamhet med inriktning på fordon samt bedriva handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tanirac AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Tanirac AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Tanirac AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-47075.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Thygesson, Ingrid Carina.

De som är på något sätt har med Tanirac AB är Thygesson, Ingrid Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Göran Kennet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Tanirac AB har 556377-7902 som sitt organisationsnummer.