Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556378-9188.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-61950 alternativt besöka eller skicka post till Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Lejong., 289 33, Knislinge.

Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Orderinvest Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av kontorsinventarier samt därmed förenlig verksamhet.