Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0695-30013.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag har idag 556381-3673 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva kioskverksamhet, äga och förvalta fastigheter, värdepapper, lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Sonja Johansson i Hässleholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strömbäck, Lars Peter Kenneth som är född 1961 och har titeln Likvidator, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .