Östra Göinge Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Östra Göinge Taxi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Östra Göinge Taxi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Östra Göinge Taxi Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556403-4923.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-40413 alternativt besöka eller skicka post till Östra Göinge Taxi Aktiebolag på följande adress Brobyv. 3, 289 31, Knislinge.

Östra Göinge Taxi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Östra Göinge Taxi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Thomasson, Hans Peter Hollinger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva beställningscentral och beställningstrafik för taxi- buss- och budtransport samt idka därmed förenlig verksamhet.