China Inn i Knislinge Aktiebolag

Skåne län

Information

China Inn i Knislinge Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där China Inn i Knislinge Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. China Inn i Knislinge Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. China Inn i Knislinge Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till China Inn i Knislinge Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göingeg. 39, 291 38, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-120486.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är China Inn i Knislinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

China Inn i Knislinge Aktiebolag har idag 556403-9856 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för China Inn i Knislinge Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I China Inn i Knislinge Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yip, Yuk Kwong som är född 1951 och har titeln Likvidator, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .