Nelo Aktiebolag

Skåne län

Information

556404-2108 är organisationsnummer för verksamheten Nelo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nelo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Nelo Aktiebolag finns i.

Nelo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nelo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Nelo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nelo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nelo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-60450 eller genom brev på följande adress:
Färgerig., 289 33, Knislinge

Bolaget skall bedriva tillverkning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nelo Aktiebolag och det är Nyberg, Bert Ingvar Tommy som är född 1952 och har titeln VD, Nyberg, Bert Ingvar Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Angela Patricia Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Sven Erling som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,